Szempillahosszabbítás

Szempilla hosszabbítás

A szempilla hosszabbítás egy új,népszerű szolgáltatás,amely hosszabbítja és dúsítja a természetes szempillák kinézetét. A  műszempillák egyedülálló szintetikus szálak,melyeket úgy göndörítettek,hogy tökéletesen utánozzák a természetes pillákat. Egyesével ragasztják fel őket ,természetes, gyönyörű,érzéki kinézetet eredményeznek.

Szempilla hosszabbítás előnyei:

  • megnöveli a saját szempilla hosszát
  • Tartósan sötétebb színt kölcsönöz a saját szempilláknak
  • nyitottabbá teszi a tekintetet
  • időt takarít meg a vendégnek,mivel nem kell festéket használniuk

Mennyi ideig maradnak fent a műszempillák?

Megfelelő felhelyezéssel a szálak a szempilla növekedési ciklus végéig tartanak. A természetes szempilla élettartama egyénenként eltérő,és a mindennapi  tevékenységtől is függ, de általánosságban elmondható,hogy  4 hétig a szempillák 70-80 %-ban fennmarad.

Milyen gyakran kell utántöltésre járni?

egyénenként változó,2-4 hetente.

Használhatok szempilla festéket,ha műszempillát viselek?

Nem ajánljuk,a tapasztalatok azt mutatják,hogy jelentősen rövidül a műszempilla élettartama szempillaspirál hatására .Olaj alapú sminklemosó szerek oldják a ragasztót,ezért csak vizes alapú kozmetikumokat lehet használni. A felhelyezést követően 24 órán belül ne érje víz a műszempillát!

Műszempilla ápolása:

  • a szempillákat 24 órán keresztül ne érje víz
  • kerülje a forró gőzt,szaunát
  • ne folyassa a vizet közvetlenül a szempilláira,ha sokat úszik a viselője, használjon védőszemüveget- ne dörzsölje a szemeit
  • amennyiben  szempillafestéket használ,a szál közepétől a végéig tegyen, kerülje a gyökér részt,víz alapú festéket ,és víz alapú lemosót használjon
  • ne daueroltassa a szempilláit
  • ne húzza ki a szempilláit

Szempilla hosszabbítás menete:

A szempilla hosszabbítás 45 perctől 2 óráig tarthat, ez függ a szempilla hosszabbítás technikájától,és hogy a vendég mennyire szeretne sűrű szempillákat.

A műszempilla szálak számos hosszúságban és vastagságban ívben és színben érhetők el. Megbeszéljük a vendéggel,hogy milyen kinézetet szeretne  pontosan .Leragasztjuk az alsó szempilla sort, és a felső szempillákra felhelyezzük a kívánt szempillákat.

Mi a különbség az 1D, 2D,3D ,4D ,5D és az akárhány D-s szempilla között???? Avagy a technikai részletekben rejlő előnyök, lehetőségek...

Klasszikus alap szett: (1D)

Eredetileg Szálas szempilla hosszabbítás, dúsítás-ként "anyakönyvezték",/ hiszen egyenként, szálanként kerül applikálásra, elvileg, minden egészséges saját pillára egy-egy műszál! / a 3D műszempilla egy fantázia név,mert megkülönböztetünk vastagságot, hosszúságot és az ívet, természetesen ez a saját szempillánál is így van. Ezeket hosszabbítjuk, vastagítjuk, illetve módosítjuk a műszálakkal igény és lehetőség szerint. Tehát egészen egyszerűen MINDEN LEHETSÉGES SAJÁT SZEMPILLÁRA felragasztásra kerül egy választott hosszúságú, vastagságú és ívű műszempilla, esetenként ez körülbelül 2-300 db-ot jelent, így épül fel egy (1:1 módszerrel készült) KLASSZIKUS 1D szálas szempilla hosszabbítás!

Mi a különbség a 3D a 4D az 5D és a 6D szempilla között? Avagy a technikai részletekben rejlő előnyök, lehetőségek...

Lépjünk be a hihetetlen lehetőségek, a volumenizálás világába! Ma már nem kell irigykedve nézni a szempillaspirál reklámok áhított pilláit! Minden lehetséges eszköz és technika rendelkezésére áll egy megfelelően kvalifikált és gyakorlott szempilla építőnek ahhoz, hogy megvalósítsa bárki legvágyottabb álmát, az extra dús, átláthatatlan, selymes, fényes és fekete pillasort!

Duplázott technikával épült pillasorok: (2D): Ennél az applikációs technikánál minden lehetséges saját szempillára 2 db műszál kerül felragasztásra. Ez mennyiségben körülbelül 4-500 db műszálat jelent. Az eredmény nagyon dús, lehetőség van hosszabb, látványosabb pillasor felépítésére, mely rendkívül tartós, viselése kényelmes, meglehetősen exkluzív látványt nyújtó! Építési ideje: Kb.2-2 1/2 óra, és a töltésénél is kell ennyivel számolni Volume technikával épült pillasorok (3D-4D, 5-6D, 8-10D): A dúsítás jelenlegi magasiskolája, ahol különlegesen, szabad szemmel is jól láthatóan, tapinthatóan vékony,abszolút könnyített szálakból felépített pillasorok készülnek! Minden saját szempillára akár 3-4-5-6-7-8-9-10 szál is felragasztásra kerülhet, ebből adódik a D-k száma, azonban ezek olyan vékony és könnyű műszálak, hogy még így is csak a hagyományos műpillák súlyával terhelik meg a saját szempillát. Az elkészült pillasor dúsnál is dúsabb, gyakorlatilag érezhetetlen, tökéletesen terül és követi az épített ívet, semmilyen szinten nem terheli a saját pillákat, hiszen a természetes pillánál is vékonyabb, könnyebb, ragyogó fekete szálakból épül fel, nagyon tartós eredményt, és elképesztő látványt nyújtva. alapvetően természetes hosszban ajánlom, azonban van lehetőség extrém látványos pillasor építésére is. Építési ideje: 2-2 és fél óra, töltésnél szintén hozzávetőlegesen ennyi.

Tehát egészen egyszerűen és jól értelmezhetően mindig a D-k előtti szám jelzi az 1 db természetes pillára felragasztandó műszempillák darabszámát.